Rybka pre malého námorníka/námorníčku

Ingrediencie

  • Zlatá studňa Zlatíčko

  • 1 zemiak

  • 2 mrkvy

  • lyžička olivového oleja

  • štipka soli

  • losos


Postup

1. Zemiak aj mrkvu ošúpeme, nakrájame na menšie kúsky, jemne posolíme, pokvapkáme olivovým olejom a dáme piecť do rúry na asi 15 - 20 minút pri teplote 180 stupňov.

2. Keď je zelenina takmer upečená, pridáme k nej lososa a spolu pečieme ešte asi 7 minút.

3. Potom pekáč s jedlom vyberieme, necháme chvíľku vychladnúť, do mixéra vložíme zeleninu, prilejeme trošku Zlatej studne Zlatíčko a rozmixujeme na hladké pyré.

4. Ochutnáme a môžeme servírovať spolu s plátkom lososa.


Lucia Súkeníková

MOJE JEDLO

Počet hlasov 24